Filial

Kristin telefon 2

Servando hjälper utländska företag att registrera en filial i Sverige som ett alternativ till att driva verksamhet genom t ex dotterbolag.

Alla utländska företag har möjlighet att ha en registrerad filial i Sverige för driften av den svenska verksamheten. Filialen ska ha en registerad verkställande direktör.

Hur går det till?

Efter förfrågan återkommer vi direkt med en frågelista för att erhålla all nödvändig information om den tänkta filialen samt det utländska huvudbolaget. Servando upprättar alla nödvändiga handlingar för registrering på engelska och förser dig som kund omgående med dessa för underskrift och retur.

Servando sköter all kontakt med Bolagsverket för registrering och garanterar en effektiv, korrekt och enkel kontakt och registrering. Vi kan också förmedla kontakter till andra aktörer för filialens framtida drift och förvaltning i Sverige om så önskas, t ex inom redovisning, revision, skatt eller annat.

Servando kan också hjälpa till att ändra registreringen för befintliga filialer samt även avregistrera dem.

Hur beställer jag?

Skicka en förfrågan till info@servando.se och vi återkommer direkt med en frågelista för att påbörja informationsinsamlingen.

"Allt var klockrent och kanonbra utfört."

 • Lagerbolag

  Färdigregistrerat bolag som möjliggör omgående verksamhetsstart. Snabb, korrekt och trygg bolagsbildning.

  Läs mer »
 • Skatte- och avgiftsanmälan

  Hjälp för ditt bolag att erhålla F-skattsedel, göra det momspliktigt med rätt till avdrag på inköp samt arbetsgivarregistrering.

  Läs mer »
 • Prislista

  Prislistan anger Servandos bolagstjänster till fasta priser samt eventuella tillkommande registreringsavgifter hos Bolagsverket.

  Läs mer »