Start

Vi hjälper dig att omgående komma igång med ett nytt bolag. Vi överlåter ett färdigbildat bolag, lagerbolag, för direkt verksamhetsstart. Vi ser till att anpassa ditt nya bolag efter dina önskemål och kan besvara kringfrågor samt dela med oss av vår erfarenhet, allt för att ge en effektiv, korrekt och trygg grund för ditt fortsatta företagande.

Lagerbolag

Ett lagerbolag är ett färdigregistrerat bolag som förvärvas från Servando och möjliggör omgående verksamhetsstart utan väntan på registrering. Dessutom erhåller du all hjälp med bolagsformalia och registrering, vilket både frigör tid för själva verksamhetsstarten och borgar för en korrekt och trygg bolagsbildning.

Läs mer »

Skatte- och avgiftsanmälan

Servando hjälper ditt bolag att erhålla F-skattsedel, göra det momspliktigt för momsavdrag på inköp och rätt att fakturera samt registrering som arbetsgivare och möjlighet till löneutbetalningar. Denna registrering sker med fördel i samband med bolagsbildningen. Servando svarar gärna på dina frågor och agerar ombud mot Skatteverket.

Läs mer »

Filial

En filial är ingen egen juridisk person utan endast en särredovisad del av det utländska huvudbolaget. Servando bistår med all hjälp för registrering av den svenska filialen med upprättande av formalia samt som ombud gentemot Bolagsverket. Med Servando erhåller du en effektiv och korrekt registrering.

Läs mer »
 • Förändring och förvaltning

  Vi vill underlätta utveckling och drift av ditt bolag genom legala tjänster för registreringar, ägarfrågor och olika förvaltningsuppdrag.

  Läs mer »
 • Avslut

  Servando har en mycket stor erfarenhet i att avveckla bolag, vilken kommer dig som kund tillgodo genom tjänster som utformats för bästa effektivitet och framförallt trygghet.

  Läs mer »
 • Prislista

  Prislistan anger Servandos bolagstjänster till fasta priser samt eventuella tillkommande registreringsavgifter hos Bolagsverket.

  Läs mer »