Start

Vi hjälper dig att omgående komma igång med ett nytt bolag. Vi överlåter ett färdigbildat bolag, lagerbolag, för direkt verksamhetsstart. Vi ser till att anpassa ditt nya bolag efter dina önskemål och kan besvara kringfrågor samt dela med oss av vår erfarenhet, allt för att ge en effektiv, korrekt och trygg grund för ditt fortsatta företagande.

Lagerbolag

Ett lagerbolag är ett färdigregistrerat bolag som förvärvas från Servando och möjliggör omgående verksamhetsstart utan väntan på registrering.

Läs mer »

Skatte- och avgiftsanmälan

Servando hjälper ditt bolag att erhålla F-skattsedel, göra det momspliktigt för momsavdrag på inköp och rätt att fakturera samt registrering som arbetsgivare och möjlighet till löneutbetalningar.

Läs mer »

Filial

Servando hjälper utländska företag att registrera en filial i Sverige som ett alternativ till att driva verksamhet genom t ex dotterbolag.

Läs mer »
 • Förändring och förvaltning

  Vi vill underlätta utveckling och drift av ditt bolag genom legala tjänster för registreringar, ägarfrågor och olika förvaltningsuppdrag.

  Läs mer »
 • Avslut

  Servando har en mycket stor erfarenhet i att avveckla bolag, vilken kommer dig som kund tillgodo genom tjänster som utformats för bästa effektivitet och framförallt trygghet.

  Läs mer »
 • Prislista

  Prislistan anger Servandos bolagstjänster till fasta priser samt eventuella tillkommande registreringsavgifter hos Bolagsverket.

  Läs mer »