Lagerbolag

Få direkt tillgång till ett nybildat bolag anpassat efter ditt behov där hjälp med all bolagsformalia och registrering ingår.

Kontakta oss

Hör av dig till Fredrik Ståhl

Våra konsulter hjälper dig

Servandos konsulter kan svara på frågor och ge råd kring bolagets grundläggande registrering, agerar projektledare och ombud för registreringen hos Bolags- och eventuellt Skatteverket.

Snabbheten är utmärkande för tjänsten där bolagsbevis och upprättade handlingar levereras direkt efter beställning. Efter retur av undertecknade bolags- och registreringshandlingar samt ett bankintyg ges handlingarna omgående in till Bolagsverket för registrering och en generalfullmakt utfärdas som ger bolagets nya företrädare rätt att agera i bolaget.

Digitala styrelseportalen

Leverans sker genom den digitala styrelseportalen Boardeaser, vilken möjliggör digital åtkomst till alla handlingar, e-signeringar samt underlättar bolagets fortsatta drift med arkiv och avtalshantering, digitala styrelsemöten med mycket mera. Ett års fritt abonnemang ingår.

Service och trygghet

Servando hjälper gärna till i samband med lagerbolagsköpet att registrera bolaget för F-skatt, moms och som arbetsgivare hos Skatteverket. Självklart upprättar vi alla bolagshandlingar på engelska om så önskas.

Servando garanterar att lagerbolagen aldrig bedrivit någon verksamhet eller varit i någon annans besittning än Servandos. Lagerbolagen har aldrig några skulder och alltid ett intakt aktiekapital på överlåtelsedagen.

Har du några frågor?

Ring oss på 08-545 66 130

Ring oss så hjälper vi dig med eventuella frågor eller funderingar.