Om Servando

Cookies Servando-logga

Vi har alla olika bakgrund och erfarenhet inom bolagsjuridik och ekonomi, men samma vilja och engagemang att ge våra kunder de bästa tjänsterna inom legal administration.

I vår roll som konsulter vill vi ge dig som kund tjänster med hög kvalitet och service, gärna levererade i en personlig relation.

Vi har drivit Servando i snart 20 år och byggt på oss en stor erfarenhet genom de utförda uppdragen och tillsammans med våra kunder. Denna erfarenhet inom Servando breddas av alla anställdas olika bakgrund i utbildningar och tidigare erfarenheter från anställningar inom juridik och ekonomi.

Vi får ofta höra att det som skiljer oss från andra konsulter är vår service och personliga relation och att vi alltid gör allt för att leverera effektiva tjänster som underlättar och effektivserar ditt företagande som kund. Det stämmer bra med vår egen bild där vi alla har ett stort engagemang att erbjuda och leverera tjänster som är lönsamma både för dig som kund och för oss på Servando.

Vi har vuxit under alla våra år och har en uttalad ambition att fortsätta växa. Tillväxt ger utökade erfarenheter och kompetenser som kommer både dig som kund och vi anställda inom Servando tillgodo genom möjlighet till ytterligare individuell utveckling och specialisering.

Vi har i olika delar på vår hemsida samlat citat från kunder efter genomförda uppdrag som ett smakprov på de omdömen vi brukar få.

"Personligt men ändå professionellt bemötande, snabbt utfört ärende."

 • Vi på Servando

  Vi som arbetar på Servando har tillsammans en lång och bred erfarenhet inom såväl bolagsjuridik som ekonomi. Varje anställd bidrar till helheten genom sin specifika erfarenhet och kompetens.

  Läs mer »
 • Affärsidé & värderingar

  Servandos affärsidé är att vara en bred partner inom legal administration och praktisk bolagsförvaltning.

  Läs mer »
 • Tjänster

  Vi erbjuder tjänster inom legal adminstration och förvaltning. Vi vill underlätta och effektivisera att starta, förändra och förvalta alternativt avsluta bolag.

  Läs mer »