Din partner inom legal administration

Kapitalförändringar

Vi vill vara din partner inom legal administration och praktisk bolagsförvaltning genom att tillhandahålla tjänster som underlättar och effektiviserar ert företagande.

Vi tillhandahåller tjänster som utgör stöd för att driva er verksamhet effektivt, skapa ordning och reda, minska risker och spara tid för dig som kund.

Våra juridiska och ekonomiska tjänster stödjer dig oavsett om det handlar om att starta ett nytt bolag, förändra, förvalta eller utveckla ett befintligt bolag alternativt avveckla ett bolag med avslutad verksamhet.

Vi vänder oss till dig som är småföretagare, entreprenör, VD eller ägare i såväl nystartade bolag och tillväxtbolag. Vi vänder oss även till ekonomichefen eller bolagsjuristen i den stora koncernen. Många konsulter rekommernderar oss till sina kunder för att komplettera sitt eget utbud med en professionell aktör.

 • Start

  Vi hjälper dig att omgående komma igång med ett nytt bolag. Vi ser till att anpassa ditt nya bolag efter dina önskemål och dela med oss av erfarenheter.

  Läs mer »
 • Förändring och förvaltning

  Vi vill underlätta utveckling och drift av ditt bolag genom legala tjänster för registreringar, ägarfrågor och olika förvaltningsuppdrag.

  Läs mer »
 • Avslut

  Servando har en mycket stor erfarenhet i att avveckla bolag, vilken kommer dig som kund tillgodo genom tjänster som utformats för bästa effektivitet och framförallt trygghet.

  Läs mer »

"Riktigt bra, snabb och informativ service och hantering av vårt ärende. Rekommenderar Servando starkt!"